.تشيكن زنجر
طريقة عمل فراخ أسبايسي وكريسبي

المقادير :
- نصف كيلو صدور فراخ
- 200 جم كورن فليكس
- 10 جم ثوم مفروم
- 3 بيض
- كوب لبن
- 250 جم دقيق
- 20 جم مسطردة
- 5 جم ليمون
- ملح وفلفل
الطريقة :
- نقطع صدور الفراخ شرائح طولية بسمك 1 سم
- نتبل الفراخ بملح وفلفل وسنة ثوم ومسطردة وهوت صوص أو هريسة مغربي أو شطة مذابة مع خل وليمون ونبشر عليها سنة جوزة الطيب ونقلبها جيدا
- نضعها في التتبيلة ونضعها في الثلاجة من 5 الى 6 ساعات
- نطلع الفراخ من الثلاجة ونضع عليها شوية دقيق وبيض ولبن ونقلبها جيدا جدا كالعجينة
- نأخذ قطع الفراخ ونضعها في الكورن فليكس ونضغط عليها جدا ونقلبها فيه مع الضغط بشدة لتتماسك التتبيلة والغلافة
- نضعها في الفريزر لمدة ساعة
- نطلعها من الفريزر وننزلها في زين غزير ساخن جدا
- تقدم مع الشيبسى
وووبالعافية عليكم ...مهااوي
</B></I>